Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong 3d Dimensions Arkadium online spel

Mahjong 3d Dimensions Arkadium online spel Meestal heb je in mahjong-spellen te maken met platte tegels met verschillende patronen erop die op elkaar zijn gestapeld. In dit geval moet u verschillende volumetrische piramides die uit kubussen bestaan, demonteren. In het Mahjong 3d Dimensions Arkadium-spel vind je een echte 3D-mahjong. Een speler moet ze dus uit elkaar halen door gepaarde tegels te verwijderen. Er zijn verschillende ontwerpen op de tegels. U moet de grote constructie demonteren door twee tegels met dezelfde afbeeldingen erop te verwijderen.

How to play?

Onthoud dat alleen blootgestelde tegels kunnen worden geselecteerd en uit het speelveld kunnen worden verwijderd. Omdat de figuren 3D zijn, zijn sommige tegels niet in één keer te zien. In dit geval moet u de figuren die uit hen bestaan, roteren om alle overeenkomende items te zien met behulp van speciale pijlen. Gebruik hiervoor de pijlen op het scherm of de links / rechts-toetsen. Als er geen zetten meer zijn, gebruik dan het speciale pictogram en schud alle tegels.

Hiermee kun je gekoppelde tegels vinden als je er al een hebt gevonden met dezelfde afbeelding op de zichtbare rand. Tijdens het spel moet je de timer bijhouden. Omdat als je tijd om is, je het level niet kunt voltooien. De tijd om het level te voltooien is beperkt, maar je kunt bonustijd winnen. Verwijder regelmatig tegels uit het speelveld en de timer geeft je wat bonustijd, die aan je account wordt toegevoegd. Als je mahjong snel uit elkaar haalt, zie je misschien niet de beweging van de tijd op de timerschaal.

Als je de verkeerde richting van het spel kiest, kom je op een gegeven moment op een doodlopende weg, wat betekent dat er geen tegels meer verplaatst kunnen worden en je opnieuw moet spelen. Maar als alles goed gaat, is het fijn om jezelf te zien als strateeg en tacticus.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com