Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Shanghai Dynasty gratis

Mahjong Shanghai Dynasty gratisMet de mogelijkheid om online gratis Shanghai Dynasty Mahjong te spelen, zal de speler kunnen aantonen dat zijn aandacht op het hoogste punt van ontwikkeling is. Om dit spel te slagen, moet je het speelveld volledig leegmaken door paren niet-geblokkeerde fiches te verzamelen.

How to play?

Om het veld van alle knokkels goed en snel op te ruimen, moet je het speelveld zorgvuldig in de gaten houden. U kunt het spel op het volledige scherm inzetten en genieten van afbeeldingen van hoge kwaliteit en duidelijke lijnen van elke knokkel. In dit geval zult u niet in de war raken.

Het is noodzakelijk om één regel te onthouden; de knokkel kan alleen uit de totale massa worden getrokken als ten minste één van zijn lange zijden vrij is. Je kunt een knokkel niet met een korte kant vastklikken. Omdat alle knokkels van deze Mahjong lagen zijn, moet je voorzichtig een strategie uitwerken om meer loketten te openen.

Alleen identieke paren kunnen worden verzameld, met zeldzame uitzondering in de vorm van knokkels met de afbeelding van bloemen of seizoenen. Ze kunnen ongepaard worden verzameld, maar alleen per soort - bloemen tot bloemen, tijden tot tijden.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com