Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Vlindervreugde Kyodai Classic online spel

Vlindervreugde Kyodai Classic online spel De Vlindervreugde Kyodai Classic is een geweldig logisch puzzelspel dat niet alleen je concentratie vereist, maar je ook zal verrassen met een aangenaam ontwerp en muziek. Het is een kleurrijke variatie op mahjong in connect-stijl, met gekleurde vlinders van over de hele wereld. De game heeft mooie graphics, waar talloze felle kleuren je ogen in verrukking zullen brengen.

Vlindervreugde Kyodai Classic-spel is leuk en verslavend. Een nieuwe variant van mahjong zal iedereen aanspreken die van de natuur houdt. Het past zowel bij jongens als bij meisjes.

How to play?

Dus, wat moet je doen? Alles is op het eerste gezicht heel eenvoudig. Zoek gewoon dezelfde vleugels van de vlinders en klik erop met de muis. Ze zullen zich verenigen en veranderen in een prachtige vlinder. De vlinder vliegt weg en zal je dankbaar zijn. Het is niet zo moeilijk om twee helften van één vlinder te vinden, ze met een klik te animeren en deze schattige wezens te bevrijden. Zorg ervoor dat de vleugels dichtbij zijn of ze kunnen worden verbonden door een lijn zonder obstakels in de vorm van andere vleugels. Maar schiet op, want uw tijd is beperkt. Je hebt slechts 160 seconden om alle vlinders te matchen en het level te halen. In moeilijke situaties kun je een van de 6 tips gebruiken die het mogelijke paar bijpassende vleugels zullen benadrukken. Of je kunt alle tegels op het speelveld door elkaar schudden. Maar slechts 6 keer per level.

Vlindervreugde Kyodai Classic is een meer intellectueel spel, dus als je het speelt, kun je niet alleen plezier hebben, maar je vrije tijd ook met veel voordeel besteden.

Geleidelijk aan zal uw taak gemakkelijker worden. Nadat u echter naar het volgende niveau bent gegaan, zult u merken dat er meer afbeeldingen zijn, dus het zal een beetje moeilijker zijn om de overeenkomende afbeeldingen te vinden. Om elk niveau te halen, moet je je opmerkzaamheid en geheugen toepassen. Dit is de enige manier waarop u alle beoogde tests kunt doorstaan ​​en de lastige taken kunt uitvoeren.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com