Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Classic Connect online spel

Mahjong Classic Connect online spel Om het level te voltooien, zoek paren en verwijder alle tegels uit het veld voordat de tijd om is. Een pad tussen twee tegels mag niet meer dan drie lijnen of twee hoeken van 90 graden hebben. Speel strategisch en probeer zoveel mogelijk levels te voltooien.

How to play?

Mahjong Classic Connect is een vlakke mahjonglaag met één laag, waarbij alle tegels op één laag zijn gelegd. Ze kunnen traditioneel in paren van het speelveld worden verwijderd. De beperkingen en regels hiervoor zijn echter enigszins gewijzigd. Vanwege de enkellaagse constructie zijn de meeste de tegels aan het begin van het spel zijn geblokkeerd en je kunt alleen paren maken van die aan de randen of die naast elkaar op het speelveld staan.

Een onderscheidend kenmerk van deze mahjong is dat de lay-out naar beneden glijdt nadat je er een tegel uit hebt gehaald. Het is noodzakelijk om met dit moment rekening te houden bij het voorspellen van het spel met verschillende zetten vooruit. Na zo'n verschuiving verandert de situatie op het speelveld aanzienlijk. Wees dus attent.

En vergeet natuurlijk niet de tijd en het feit dat er meer dan één niveau in het spel is. Er zijn 12 verbazingwekkende en adembenemende niveaus voor uw plezier. De eerste herinnering wordt essentieel als u gedurende lange tijd geen enkel paar van de tafel heeft verwijderd. De hele tijd dat je aan de volgende zet denkt, berekent de timer zorgvuldig je tijd. De witte streep onderaan verdwijnt snel, dus het is beter om ernaar te kijken tijdens het spelen.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com