Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Pet Connect online spel

Pet Connect online spel Met een beetje geluk zullen de dieren elkaar vinden en wegrennen van het speelveld. Op elk niveau van de online Mahjong Pet Connect moet je een bepaald aantal tegels breken, waardoor je alle dieren kunt vrijlaten. Maar dit moet snel worden aangezwengeld, voordat de tijd om is. Als dit gebeurt, is het helemaal niet mogelijk om iemand te redden.

Het niveau wordt als geslaagd beschouwd als er geen dieren meer op het speelveld zijn. Naarmate je verder komt in het spel, zal de moeilijkheidsgraad van de niveaus toenemen: het aantal dieren en hun variëteiten zullen veranderen.

How to play?

Om een ​​paar tegels op te pakken, zou je op deze manier moeten kiezen. Er mogen geen obstakels tussen hen zijn die de denkbeeldige lijn die hen verbindt, zou dwingen meer dan twee keer te draaien. Anders kunnen de tegels geen verbinding maken. Twee tools zullen de speler helpen - Hints en Shuffle. De eerste zal u de beste manier laten zien. En de tweede zal de tegels in een meer voordelige positie voor de speler plaatsen. Met elk niveau zullen er meer soorten dieren zijn die moeten worden gered. Hoewel het niet veel tijd zal toevoegen. Haast wordt ten zeerste aanbevolen. In geval van problemen kunt u de hint gebruiken. Het spel ontwikkelt perfect logisch denken en observeren. Je kunt niet alleen plezier hebben, maar ook je brein testen.

U hoeft niet te wachten tot de twee tegels zijn verbonden. Als ze andere zetten niet hinderen, kun je ze onmiddellijk maken. Solitaire is niet moeilijk, maar de hints kunnen het beste worden bewaard. Het is veel handiger om op volledig scherm te spelen. Op deze manier kun je mooie afbeeldingen en dieren beter zien. Hoeveel niveaus kun je voltooien?

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com