Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Nederlandse Mahjong gratis online

Nederlandse Mahjong gratis onlineJe kunt op elk moment gratis originele Nederlandse Mahjong online spelen. Zachte muziek, prachtige graphics en niets overbodigs. De essentie van dit spel is om alle counters volledig te verwijderen en een geschikt paar te kiezen.

How to play?

Om Nederlandse Mahjong te passeren, moet je zoeken naar knokkels die identiek zijn aan elkaar. In dit geval moeten ze beschikbaar zijn voor de verhuizing. Dat wil zeggen, je zou een grens kunnen trekken tussen beide die slechts twee beurten of minder zou hebben. Je kunt de grenzen van het speelveld overschrijden, waardoor je eerst kunt omgaan met de extreme paren. Het is belangrijk om binnen de tijdslimiet te blijven, anders gaat het spel verloren. De timer wordt echter na elke succesvolle beweging bijgewerkt, waardoor deze bijna oneindig is.

Het is interessant dat het handiger is om op het volledige scherm te spelen, het is beter om elk verschil tussen de fiches te zien. Aan het begin van het spel worden zes tips gegeven. Ze helpen de speler om het paar zelf te vinden. Maar er zijn maar heel weinig tips.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com