Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Pet Connect 2 online spel

Pet Connect 2 online spel Selecteer minimaal 3 dieren. Laat de muisknop los om een ​​match te vinden. Elk 6e dier geeft je een bonus. Bij meer dan 7 dieren krijg je een tijdbonus. Verzamel de benodigde dieren in de toegewezen tijd, anders verlies je het spel.

How to play?

Op het speelveld zijn veel vierkante tegels te zien met afbeeldingen van verschillende dieren. Op de tegels van deze mahjong zijn verschillende tekenfilmdieren afgebeeld, en ze zijn vrij klein, wat een dergelijke methode van parsen als volledige dekking van de tafel enigszins compliceert. Desalniettemin zijn de afbeeldingen en dieren erop behoorlijk "leesbaar" en kunt u gemakkelijk dezelfde vinden. En dit is precies wat we hier moeten doen.

Het is uw taak om twee of meer identieke tegels te vinden, die naast elkaar staan ​​of zo zijn geplaatst dat u om ze met elkaar te verbinden niet meer dan drie rechte lijnen hoeft te tekenen. Het klinkt misschien moeilijk, maar het is gemakkelijk om er in de praktijk achter te komen.

Je moet dus een krokodil met een krokodil verbinden, een giraffe met een giraffe, een nijlpaard met een nijlpaard, een zebra met een zebra - verbind paren totdat je alle tegels hebt verwijderd. Overigens is de wedstrijd tegen de klok, die de neiging heeft snel te eindigen. Haast je!

Het spel behoort tot de varianten van flat en vereist de meest complete reiniging van de speeltafel van tegels. De tijd raakt op! Kun jij al deze schattige dieren combineren? Ze wachten op je in deze schattige online versie van het klassieke mahjong-bordspel.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com