Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Bug Connect online spel

Bug Connect online spel Regels zijn typisch voor match 3-spellen. Na het starten van dit geweldige en kleurrijke Mahjong Bug Connect-spel zie je rijen verschillende insecten op het scherm. Elk vierkant heeft een kever van een bepaalde kleur en een bepaald soort. Je moet ze combineren zodat deze bugs rijen vormen. Door vakjes te gebruiken die bommen bevatten, kun je veel meer lege vakjes vernietigen dan door ze gewoon te verwisselen en het zal je overwinning nog dichterbij brengen.

How to play?

Je moet ze per drie op een rij groeperen en ze uit het speelveld verwijderen. Onthoud dat alleen aangrenzende tegels kunnen worden verplaatst. Klik op naburige vlinders en spinnen en wespen ze door identieke insecten te plaatsen. Ze zullen verdwijnen en je krijgt een aantal spelpunten. In dit spel moet je snel handelen. Je tijd op elk niveau is beperkt. Je hebt maar 1,10 minuten om het level te halen, dus wees erg snel en attent. Als je te lang nadenkt, is het spel voorbij. Maar je kunt nog een keer proberen en proberen het de volgende keer beter te doen.

Probeer zoveel mogelijk identieke figuren op een rij te zetten en doe dit met de maximale snelheid. Hoe sneller u ze verzamelt, hoe meer punten u ontvangt. Met elk volgend niveau wordt het speelveld groter en groter, en daarom zullen er meer vierkanten zijn die niet gevuld zijn met de bugs. Probeer logisch te denken en vindingrijkheid te gebruiken, zodat het spel je niet alleen goede resultaten oplevert, maar ook plezier. Verwissel een tegel met de aangrenzende tegel om de andere verticaal of horizontaal bij elkaar te passen. Match alle tegels voordat de tijd om is om het level te voltooien.

Helaas zijn er maar 10 levels, dus het plezier zal niet te lang duren. Het is een grappig, maar nogal moeilijk spel. Het heeft een perfect design en prettige muziek. Als achtergrondmuziek u irriteert, kan deze worden uitgeschakeld. De game ontwikkelt perfect logica en het vermogen om snel je aandacht op details te richten. Besturing met de muis.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com