Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Butterfly Mahjong gratis

Butterfly Mahjong gratisHet is de moeite waard om gratis te spelen in online Butterfly Mahjong om je toewijding en opmerkzaamheid te ontwikkelen. Deze interessante game is in staat om de geest en ogen van een persoon voor een lange tijd te bezetten. De essentie van deze Mahjong is om het speelveld volledig te verwijderen en tegelijkertijd binnen de tijdslimiet te blijven.

How to play?

In dit spel moet je naar dezelfde vlinders zoeken en er paren van maken. Eén vlinder kan op elke afstand vliegen naar een andere vlinder, maar met één voorwaarde. Onderweg zouden er niet meer dan twee beurten mogen zijn, anders zal de vlinder verloren zijn. Daarom vliegt het niet weg van de plaats. Op de beginniveaus kunnen insecten voorbij het begrensde speelveld vliegen. Maar op complexere niveaus zullen er hagen zijn die de bewegingen "voorbij het veld" voorkomen.

Maar zelfs in de moeilijkste situatie heeft de speler een kans op hulp. Omdat hij twee tools beschikbaar heeft - "Tips" getoond in de vorm van een toverstaf en "Reset" afgebeeld in de vorm van twee pijlen. De eerste zal een paar vlinders benadrukken, die gecombineerd kunnen worden, en de tweede kan het hele speelveld in willekeurige volgorde spelen. In de regel worden in dit geval paren gevormd op een naburige cel. Je zou het moeten gebruiken.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com