Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Dark Dimensions 15 minuten online spel

Mahjong Dark Dimensions 15 minuten online spel In de Mahjong Dark Dimensions 15 minuten (drievoudige tijd) krijg je bonussen voor de snelheid en voor het vinden van identieke afbeeldingen op een rij. Gebruik speciale tijdtegels om nog langer te spelen. Deze tegels zijn de sleutel tot een lang verslavend spel. Als de tijd om is, is het spel afgelopen. Als je van bordspellen en mahjong in het bijzonder houdt, probeer dan deze nieuwe versie van de 3D-puzzel.

How to play?

Draai de figuur door identieke tegels te verwijderen. Getimede tegels verlengen de speeltijd, dus probeer ze zo snel mogelijk te pakken te krijgen. Je kunt tenslotte alleen die tegels selecteren die aan de buitenkant van de figuur zitten, niet aan meerdere kanten geklemd. Het is noodzakelijk om de figuur te draaien, waarbij u zorgvuldig de locatie van de verschillende afbeeldingen onthoudt, zodat u later snel degene kunt vinden die u nodig hebt en deze snel kunt verwijderen. We raden je aan om in volledig scherm te spelen. Het zal gemakkelijker zijn om de figuur te roteren.

Mahjong Dark Dimensions 15 minuten (drievoudige tijd) is terug met een nieuw spel. Nu voedt de tijdslimiet de opwinding verder en het ontgrendelen van bonussen brengt de overwinning dichterbij. De eigenaardigheid van het spel is het donkere ontwerp en de noodzaak om snel te spelen. Nu kan dit proces iets veel magischer en mysterieuzer worden om de genoemde fragmenten te illustreren met beelden die uit donkere dimensies tevoorschijn komen.

Verzamel zoveel mogelijk punten door getimede mahjong te spelen. Je ontvangt punten voor elke dobbelsteenverbinding. En hoe sneller je kunt spelen, hoe hoger de vermenigvuldiger die op je score wordt toegepast. Tik op een tegel om deze te selecteren en tik vervolgens op een andere met een identieke afbeelding om de overeenkomst te voltooien. Je kunt een tegel alleen verwijderen als deze niet door anderen is geblokkeerd.

De besturing is identiek aan alle Mahjong 3D-spellen. Draai de kubus door op de pijlen te klikken en vind overeenkomsten door op dezelfde tegels met een vrije rand te klikken.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com