Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Chain 2 online spel

Mahjong Chain 2 online spel De gepresenteerde tegels met verschillende hiƫrogliefen en andere afbeeldingen zullen bijna het hele speelveld vullen. Zoek de identieke elementen onder hen door van de randen naar het midden te gaan om het Mahjong Chain 2-spel te winnen.

How to play?

Klik op gepaarde tegels en als er geen obstakels in de vorm van andere elementen tussen hen zijn, zullen ze verdwijnen. Maak het speelveld volledig vrij en dan kun je aan het volgende niveau beginnen en je vaardigheden verbeteren

Leuke en gemakkelijke mahjong nodigt alle beginners uit om dit spel te spelen. Er is een rechthoekig speelveld dat volledig bedekt is met tegels met verschillende symbolen. Voor de beperkte tijd die je onderaan het speelveld kunt volgen, is het nodig om het speelveld van deze vele tegels volledig leeg te maken.

Ze worden alleen verwijderd als twee identieke tegels met de muis zijn geselecteerd. Ze moeten ofwel naast elkaar liggen of kunnen worden verbonden met een lijn waarin niet meer dan twee refracties worden verkregen. Tegels die niet aan deze voorwaarden voldoen, zijn niet beschikbaar voor selectie en kunnen later worden verwijderd. In plaats van de tegels die onderaan ontbraken, worden de hogere tegels verplaatst. Dus de oorspronkelijke uitlijning verandert voortdurend. U kunt op elk moment de hints gebruiken die aangeven welke tegels geschikt zijn om te kiezen.

Er zijn 12 unieke levels beschikbaar om te spelen in deze traditionele versie van ieders favoriete bordspel. Er zijn 6 hints en 6 shuffles die je kunt gebruiken tijdens het spelen van dit geweldige spel.

Mahjong Chain 2 zal bijna alle mahjongliefhebbers aanspreken. Als je bedenkt dat de game opnieuw is ontworpen voor een meer vereenvoudigde versie, kun je dit entertainment zelfs aan kleine gebruikers aanbieden. De wijzigingen hadden ook invloed op de grafische weergave, wat goed nieuws is.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com