Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Connect gratis spelen

Mahjong Connect gratis spelenMahjong Connect betekent gratis spelen en betekent niet alleen om mindfulness en doorzettingsvermogen te ontwikkelen. Deze game zal helpen om vrede te vinden als een echte samurai, omdat het uithoudingsvermogen traint. Hier is het nodig om paren identieke knokkels te vinden voor een bepaalde tijdslimiet. Maar niet alles is zo eenvoudig.

How to play?

De essentie van het spel is om alle speelvelden in paren te verwijderen. Ze kunnen op zeer verschillende afstanden van elkaar zijn. Maar één voorwaarde is nodig als je een streepje ertussen tekent, het mag niet meer dan twee hoeken hebben. Maar de lijn kan de grenzen van het speelveld overschrijden.

In totaal zijn er twaalf niveaus. In dit geval zal elk niveau zijn eigen eigenaardigheden hebben - ergens waar de knokkels ergens omhoog zullen bewegen, naar beneden vallen en ergens helemaal niet bewegen. Het is opmerkelijk dat een speler het hulpmiddel "Hint" kan gebruiken, maar slechts zes keer. En op hetzelfde moment voor elk gebruik van de hint vijf punten worden ingetrokken.

Om dit fantastische spel op volledig scherm te spelen, volstaat het om alleen te observeren en alle knokkels in paren te verzamelen. En alles zal blijken!

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com