Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Solitaire 247 online spel

Mahjong Solitaire 247 online spel Iedereen kan Mahjong Solitaire 247 spelen en iedereen kan het voltooien. Test uw kracht is eenvoudig en eenvoudig, gewoon door op de knop te drukken en het spel te starten. Het doel van deze puzzel is om alle tegels uit het speelveld te verwijderen. Waar zijn deze tegels opmerkelijk voor? Elke tegel heeft één afbeelding en ze zijn allemaal gekoppeld. Deze afbeeldingen zijn in een chaotische volgorde gerangschikt. Ze kunnen in verschillende lagen worden gerangschikt en elkaar bedekken.

How to play?

Je kunt alleen een paar identieke plaatjes maken als de tegels zich aan de kant van het speelveld bevinden, en een kant ervan vrij is van de buurman. Dergelijke tegels zullen gemakkelijk uit het speelveld verdwijnen. In Mahjong Solitaire 247 geeft dit je bonustijd. Mahjong-meesters gebruiken geen hints, maar als je een beginner bent en nog niet zo goed thuis bent in de regels, of misschien lijken alle plaatjes op jou, klik dan op de hint. Hiermee kun je uitzoeken welke tegels uit het speelveld verwijderd kunnen worden. Als het je lijkt dat er geen enkele mogelijke verbinding van tegels op het speelveld is, dan is er een functie als shuffle.

Alle tegels zullen van positie veranderen en er zullen veel nieuwe zetten verschijnen. Nu kunt u opnieuw beginnen met zoeken en proberen het te doen voordat de bonustijd is verstreken. U kunt gemakkelijk in de war raken, omdat de Chinese karakters erg op elkaar lijken, dus het is gemakkelijk om een ​​fout te maken. Dit spel heeft een hele reeks puzzels met Chinese symbolen, afbeeldingen van draken en vogels. Ze zullen verschillen in complexiteit, evenals in de vorm die de tegels creëren. Mahjong Solitaire 247 spelen zal niet saai zijn, zelfs niet als je het elke dag opent. Kies gewoon een nieuwe lay-out en begin ermee te spelen.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com