Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Dimensions 15 minuten

Mahjong Dimensions 15 minuten Het spel Mahjong Dimensions 15 minuten is een 3D-versie van het bekende Mahjong-puzzelspel. In dit spel heb je, zoals je uit de naam kunt opmaken, slechts 15 minuten om identieke gedeblokkeerde tegels met afbeeldingen erop te zoeken. Zoals gewoonlijk is het jouw taak om de tegels te matchen om ze uit het speelveld te verwijderen. Alles is interessanter in deze versie van het spel dan in de gewone mahjong.

How to play?

In het midden van het speelveld is er een kubus die uit tegels bestaat. Elk element heeft een afbeelding erop. Leer ze van elkaar te onderscheiden. Om alles duidelijk te zien, probeert u het spel op volledig scherm te spelen.

De tegels zijn niet tweedimensionaal, maar driedimensionaal. De kubus kan worden gedraaid zodat u alle zijvlakken kunt zien. De structuur zal op elk niveau worden gewijzigd. Klik hiervoor op de pijlen links en rechts onderin. Zoek tussen de elementen naar niet-geblokkeerde blokjes met een open rand. Elementen die diep in de kubus liggen, komen beschikbaar naarmate je verder komt.

Draai eerst de kubus langzaam om te begrijpen hoe de tegels zijn geplaatst en zoek die met dezelfde afbeeldingen erop. Let op de elementen aan de randen van de kubus. Ze zijn niet geblokkeerd en u kunt ze gemakkelijk matchen en uit de structuur verwijderen. Als je hierin slaagt, ontvang je automatisch een bonus bij de volgende zet. Vergeet niet dat u uw tegels altijd opnieuw kunt schudden.

Let op de blokjes rechtsboven. Ze geven de items weer waarop u hebt geklikt. Dit is een erg handige optie omdat tijdens het draaien van de kubus altijd zichtbaar is voor welk element je een bijpassend paar moet vinden. De bovenste afbeelding is het eerste item.

Deze online spel zal uw aandacht trekken met zijn voortreffelijke ontwerp en verbazingwekkende strategie. De puzzel heeft veel nieuwe ongebruikelijke details. Het spel Mahjong Dimensions 15 minuten neemt je mee naar een compleet nieuwe dimensie.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com