Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Simple Mahjong online spel

Simple Mahjong online spel Je kunt er een kiezen uit de 36 varianten van de structuren. Dit Chinese mahjongspel met hints is zo nuttig mogelijk voor volwassenen en begrijpelijk voor kinderen. Tijd om Simple Mahjong meesterlijk te spelen. Ontspan, kijk eens naar het speelveld en laat je bij het verzamelen van paren niet afleiden door een tijdslimiet. Veel verschillende lay-outs en onbeperkte hints wachten op je.

How to play?

Het doel is om het speelbord leeg te maken door paren openstaande tegels met elkaar te verbinden. In sommige gevallen hoeven de tegels niet hetzelfde te zijn. Bijvoorbeeld twee munten of een paar bamboestokken. Maar ze worden nog steeds als thema-paren beschouwd. Bijvoorbeeld twee van de vier tegels "seizoenen" zomer en lente of verschillende soorten bloemen.

Volgens de klassieke regels van mahjong kun je paren met ten minste één vrije zijde verbinden. Als je van boven naar beneden naar de mahjongtoren kijkt, zie je veel openstaande tegels. Maar alleen de buitenste zijn beschikbaar, evenals die in het hoogste niveau.

De eigenaardigheid van het spel Simple Mahjong is het gebruik van een speciaal scoresysteem. Je kunt zonder tijd spelen, maar met het oog op de timer haal je de hoogste score. Ook het sterke punt van Simple Mahjong in de verscheidenheid aan torens. Nadat je alle niveaus hebt voltooid, kun je kiezen uit 150 lay-outs, of het nu sterrenbeelden, letters, contouren van dieren of bloemen zijn.

Het meest interessante aan het spel is dat alle tegels in eerste instantie willekeurig zijn neergelegd. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat de speler de ronde gemakkelijk voltooit.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com