Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Connect 2 12 levels online spel

Mahjong Connect 2 12 levels online spel Gedurende een lange tijd van het bestaan ​​van een logisch mahjong-puzzelspel, is er een groot aantal modificaties en veranderingen op uitgebracht. Sommige van deze spellen bleken verslavend en interessant te zijn, terwijl andere juist saai en saai zijn. Maar nu zullen we u de versie presenteren die altijd de beste van allemaal was en blijft. Vergeet niet dat je tijd beperkt is in de Mahjong Connect 12 levels. Wees dus attent en snel. Als je geen tijd hebt om het level te voltooien, moet je het spel helemaal opnieuw beginnen.

How to play?

Er zijn 12 varianten van structuren om uit te kiezen. Dus deze game zal je lang vermaken. Het betekent 12 onvoorspelbare en verbluffende niveaus. Op elk niveau worden de tegels anders ingedeeld. Kun je ze allemaal passeren? Als je de niveaus passeert, verdien je punten en uiteindelijk kun je verschillende persoonlijke records vestigen.

Geleidelijk aan zal de moeilijkheidsgraad van het spel toenemen, en dit zal leiden tot betere resultaten en versterking van de indicatoren. Als u problemen ondervindt, kunt u een hint aan de rechterkant van het scherm gebruiken. Als u erop klikt, ziet u twee gemarkeerde tegels die kunnen worden vergeleken. De hints zijn grenzeloos, maar probeer je hersenen te trainen in plaats van een gemakkelijke oplossing te vinden. U kunt de tegels ook herschikken als er geen manieren zijn om de tegels te matchen.

Als je alles goed doet, verdwijnen de tegels een voor een totdat het speelveld leeg is. Het spel heeft tot doel het speelveld van de tegels te bevrijden. Elke juiste zet brengt je dichter bij de overwinning. Deze game test je aandacht en logica. Hoe sneller het je lukt om het speelveld vrij te spelen, hoe beter. Ga nu aan de slag en bewijs dat jij de beste mahjongspeler bent.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com