Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Classic Style online spel

Mahjong Classic Style online spel In termen van het spelgenre kan het worden gekarakteriseerd als een bordpuzzelspel. Mahjong is een heel oud logicaspel. De gepresenteerde puzzel is een nieuwe serie Mahjong. De taak van het spel is om twee identieke tegels te vinden.

How to play?

De regels van het spel Mahjong Classic Style zijn heel eenvoudig. Op het speelveld zie je veel mahjongtegels in rijen gerangschikt. Je moet tussen hen zoeken naar paren identieke elementen, erop klikken en ze uit het speelveld verwijderen om het geleidelijk te verwijderen. Het belangrijkste is dat ze niet worden geblokkeerd door andere tegels, anders werkt het niet om een ​​pad te bouwen. Om een ​​paar identieke tegels te laten verdwijnen, moeten ze horizontaal of verticaal dicht bij elkaar worden geplaatst, of zodanig dat er een rechte of onderbroken lijn tussen de tegels kan worden getrokken die niet meer dan twee haakse slagen maakt. Bewegingen kunnen horizontaal, verticaal, diagonaal en meer worden gemaakt. Verwijder eerst de tegels die naast elkaar liggen, dan is het gemakkelijker om de volgende zetten te maken. Maar de taak is ingewikkeld en de timer geeft een speler nog meer opwinding. Je moet het speelveld leegmaken voordat de tijd om is. Anders gaat het spel verloren.

Zoals je kunt zien, is alles extreem eenvoudig en duidelijk, en na wat oefenen en Mahjong Classic Style online te hebben gespeeld, zul je dit spel geweldig vinden. Vergeet niet dat u op elk moment de hint kunt gebruiken die u een van de momenteel beschikbare paren identieke elementen laat zien. Maar hun aantal is beperkt. De tijd om elk niveau te voltooien is ook beperkt, dus denk sneller. Er zijn 12 niveaus in het spel en elk volgend zal iets moeilijker zijn dan het vorige. Het is geen gemakkelijke taak om ze allemaal te voltooien, maar deze game ontwikkelt perfect oplettendheid en visueel geheugen.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com