Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Connect Deluxe gratis online

Mahjong Connect Deluxe gratis online Als Mahjong Connect Deluxe niet de beste is, dan is het zeker een van de beste Mahjong-puzzelspellen met themamuziek en een hoogwaardig ontwerp.

Dit nieuwe adembenemende puzzelspel dat bekende mahjong-spellen naar een heel nieuw niveau tilt. Het geeft elke keer andere tegels en zorgt voor eindeloos speelplezier. Spelers zullen het leuk vinden dat je het geluid kunt uitschakelen zodat mensen om je heen er geen last van hebben en de achtergrond erg stijlvol en mooi is. Neem een ​​pauze en speel dit geweldige online spel dat uw logica en verbeeldingskracht ontwikkelt, waardoor u een aangename rust kunt hebben.

How to play?

Mahjong Connect Deluxe wordt ook wel platte mahjong genoemd omdat de tegels in één laag zijn ingedeeld. Vanwege het enkellaagse ontwerp zijn de meeste tegels aan het begin van het spel geblokkeerd en kun je alleen paren maken van die aan de randen of die naast elkaar liggen.

Net als bij mahjong is het doel van het spel om alle tegels van het speelveld te verwijderen door twee identieke tegels te matchen. U kunt ze in een rechte lijn of met een of twee beurten met elkaar verbinden. Als het je lukt om het speelveld vrij te maken, kun je naar het volgende niveau. Voor elk bijpassend paar tegels krijgt u 10 punten. Hoe sneller je alle tegels verwijdert, hoe meer punten je kunt krijgen. Na elk niveau worden punten berekend. Volgens de resultaten kunt u uw nieuwe record vestigen.

En vergeet natuurlijk niet de tijd en het feit dat er meer dan één niveau in het spel is. Er zijn 12 fascinerende en buitengewoon intrigerende niveaus in het spel. Er zijn ook 6 tips in dit puzzelspel. U kunt ze gebruiken door op het gloeilamppictogram in de rechter benedenhoek van het scherm te klikken. Aan de linkerkant van het scherm bevindt zich een zijbalk. Daar kun je een huidig ​​niveau zien, het aantal punten dat je hebt gescoord en zien hoeveel tijd er nog over is om het niveau te halen. Kun jij alle niveaus voltooien? Speel Mahjong Connect Deluxe en bereid je voor om je tijd met plezier door te brengen.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com