Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Blue online spel

Mahjong Blue online spel Het hoofddoel van het Mahjong Blue-spel is om de tegels van de piramide te vernietigen. De kenmerken van deze versie zijn onder meer de mogelijkheid van een game op volledig scherm en het ontbreken van een tijdslimiet. Daarnaast is er een shuffle-knop die de tegels op het speelveld willekeurig zal schudden als er geen mogelijke zetten zijn. Indien nodig kunt u geluid en muziek verwijderen als deze uw focus op de gameplay belemmeren.

Door Mahjong Blue te spelen, kunt u uw aandacht en geheugen aanzienlijk ontwikkelen, en uw acties van tevoren leren berekenen en toekomstige resultaten voorspellen. In het Mahjong Blue-puzzelspel is de belangrijkste lay-out een piramide die lijkt op de vorm van een schildpad. Het is de belangrijkste speellay-out en wordt in bijna alle soorten van deze puzzel gebruikt.

How to play?

Je kunt de tegels alleen matchen als er identieke afbeeldingen op staan. Er is geen blokkering van bovenaf mogelijk en minimaal één van de zijkanten moet open zijn. Als een tegel met een afbeelding zichtbaar is, maar wordt bedekt door anderen, kan deze niet worden verplaatst. Het belangrijkste in dit spel is om twee identieke elementen te verwijderen totdat er geen elementen meer op het speelveld staan. Als je Mahjong Blue speelt, zul je zien hoe de beschikbare elementen worden gemarkeerd als je erop klikt. Gebeurt dit niet, dan zijn ze niet beschikbaar en kun je ze niet matchen en uit het speelveld verwijderen.

De game biedt een groot aantal niveaus met een individueel ontwerp, waardoor spelers de optie kunnen kiezen die ze het leukst vinden. Die blokken met een identieke afbeelding kunnen worden samengevoegd. U kunt ook degenen verbinden die een van de zijden vrij hebben en tegelijkertijd geen tegels bovenop hebben. Begin je avontuur in de wereld van zoeken en het maken van de juiste keuze nu!

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com