Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Connect Timeless online spel

Mahjong Connect Timeless online spel De regels van het spel Mahjong Connect Timeless zijn heel eenvoudig. Op het speelveld zie je veel mahjongtegels in rijen gerangschikt. Je moet tussen hen zoeken naar paren identieke elementen, erop klikken en ze uit het speelveld verwijderen om het geleidelijk te verwijderen. Om een ​​paar identieke tegels te laten verdwijnen, moeten ze horizontaal of verticaal ten opzichte van elkaar worden geplaatst, of zodanig dat er een rechte of onderbroken lijn tussen kan worden getrokken, die niet meer dan twee haakse bochten maakt.

How to play?

Zoals je kunt zien, is alles extreem eenvoudig en duidelijk, en na wat oefenen met Mahjong Connect Timeless zul je het begrijpen. Vergeet niet dat u op elk moment de hint kunt gebruiken, die u een van de momenteel beschikbare paren identieke elementen laat zien. De tijd om elk niveau te voltooien is beperkt.

Dit keer is echter niet alles zo eenvoudig omdat het veld volledig bedekt is met afbeeldingen, alleen zijn er in het begin maar heel weinig open paren. Dit betekent dat de gebruiker serieus zal moeten nadenken om snel de juiste weg naar de overwinning te vinden. Pas daarna is het mogelijk om echt te ontspannen en uit te rusten, want het is het einde van elk spel dat een persoon altijd het meest tevreden stelt.

Er zijn veel niveaus in het spel en elk volgend zal iets moeilijker zijn dan het vorige. Het is geen gemakkelijke taak om ze allemaal te voltooien, maar Mahjong Connect Timeless is zo populair omdat dit spel perfect oplettendheid en visueel geheugen ontwikkelt.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com