Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Free Classic Mahjong online spel

Free Classic Mahjong online spel Gratis klassiek Mahjong-spel dompelt je onder in de wereld van logica en aandacht, omdat je in korte tijd tegels met dezelfde afbeeldingen moet vinden en ze van het speelveld moet verwijderen. Wanneer alle tegels zijn verwijderd, wordt het niveau als voltooid beschouwd. Geniet van het oude bordspel Free Classic Mahjong op elk apparaat. Eenvoud en originaliteit is het belangrijkste voordeel van deze klassieke online mahjong.

How to play?

Je doel is om het speelveld leeg te maken door identieke stenen te matchen. Dit Mahjong-spel heeft 2 adembenemende spelmodi, prachtige graphics en 300 unieke levels waar je urenlang mee kunt spelen. Kies Mahjong Challenge Mode en je speelt tegen de klok. Probeer in dit puzzelspel alle levels te voltooien met een waardering van 3 sterren. Sterren worden verdiend voor het voltooien van een niveau. Behaal elk niveau binnen een bepaalde tijd en probeer geen hints te gebruiken. Indien nodig kunt u ze in de linker benedenhoek van het scherm vinden. Verspil je hints niet, want je hebt er maar drie per level. Je kunt daar ook een extra optie vinden om de tegels te herschikken. Er zijn er ook 3.

De tegels zijn niet alleen vanaf de zijkanten maar ook van bovenaf bevestigd. De onderste niveaus hebben geen invloed op de bovenste. De tegel omringd door de onderste tegels is niet geblokkeerd voor selectie. Als je nog meer uitdagingen wilt, kun je in de instellingen de optie uitschakelen om vrije stenen op het speelveld te markeren. Als je de voorkeur geeft aan een meer ontspannen manier om mahjong-spellen te spelen, selecteer dan de Zen Mahjong-modus en speel in je eigen comfortabele tempo. Welke speelstijl je ook verkiest, Free Classic Mahjong zal je urenlang vermaken en tegelijkertijd dienen als een digitale wellness-tool voor je geest en ziel.

U kunt ook tegels en achtergrondontwerp kiezen, evenals aangename ontspannende muziek in oosterse stijl. Dus zet je creativiteit aan en maak deze game perfect voor jou.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com