Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Connect 6

Mahjong Connect 6Ben je klaar om Mahjong Connect 6 online te spelen? Deze keer is het de taak van de speler, zoals gewoonlijk, om het speelveld vrij te maken van alle mysterieuze tegels door ze te matchen en dezelfde plaatjes te vinden.

How to play?

Op het eerste niveau kun je zien dat alle tegels zijn gegroepeerd in zes afzonderlijke vierkanten. Het kan voor iedereen verwarrend zijn, behalve voor ervaren en oplettende spelers. De tegels verdwijnen als ze horizontaal of verticaal naast elkaar worden geplaatst. Zoek zo snel mogelijk naar identieke paren tussen alle tegels en klik erop om ze van het speelveld te verwijderen. Je kunt alleen op die tegels klikken die minstens drie vrije zijden van de zes hebben. Wees zeer oplettend, want sommige foto's kunnen eruit zien alsof ze hetzelfde zijn, maar toch verschillen. Dit verschil is op het eerste gezicht misschien niet duidelijk.

Vergeet niet dat je in deze versie van Mahjong 10 tips hebt om te gebruiken. Je vindt ze in de rechter benedenhoek. Gebruik een hint door op het pictogram van een vergrootglas te klikken. Maar probeer ze niet te verspillen op de eerste gemakkelijke niveaus. Vergeet niet dat je veel levels moet halen, dus zorg ervoor dat je een paar hints over hebt tot het einde van het spel. Het zal je helpen om alle moeilijke niveaus te halen. Gebruik ze alleen als u geen mogelijke zetten kunt zien. Als je een professional bent, kun je natuurlijk zonder enige hulp de niveaus halen. Het zou erg moeilijk zijn, of het is beter om te zeggen dat het onmogelijk is om zo'n complex spel zonder enige hints te voltooien.

In deze versie vindt u 8 niveaus. Voor elk verwijderd paar tegels krijgt u een bepaald aantal punten. Het level kan opnieuw worden gestart door op de knop in de linker benedenhoek te klikken. Het is mogelijk om het spel te pauzeren en te rusten. Maar vergeet niet dat tijdens het spelen je tijd beperkt is. Als je de deadline niet haalt, verlies je het niveau. Dus wees zo snel als je kunt en kijk naar de timerbalk bovenaan het scherm. Geniet van het spel!

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com