Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Microsoft Mahjong online spel

Microsoft Mahjong online spel Het spel heeft drie moeilijkheidsgraden en verschillende grafische achtergronden.

Het ontwikkelteam van Microsoft Casual Games heeft een bijgewerkte versie van het klassieke Microsoft-puzzelspel Mahjong onthuld. Er is een reden om naar de tegels te kijken en de hersenen te stimuleren. De game is een universele app geworden, dus je kunt je vaardigheden zowel op je computer als op je mobiele Windows 10-apparaat aanscherpen.

Microsoft Mahjong is speciaal bijgewerkt voor Windows 10. Het heeft nieuwe dagelijkse taken waarmee je de hele maand door punten kunt verzamelen en kunt concurreren met vrienden. Je zult vele uren doorbrengen op drie moeilijkheidsgraden, waarbij je de tegels doorzoekt in 40 puzzels, waaronder 20 nieuwe. Er zijn drie verschillende skins beschikbaar voor spelers die zeker in de smaak zullen vallen. Het verbeterde systeem voor het ongedaan maken van zetten geeft spelers de mogelijkheid om tijdens het spel gemaakte fouten te corrigeren.

How to play?

Kies uit drie beschikbare moeilijkheidsgraden. Onderzoek het speelveld en vind de dichtstbijzijnde paar tegels. Verplaats aangrenzende tegels zodat twee identieke tegels naast elkaar liggen. Maak het speelveld vrij door zo min mogelijk acties te ondernemen in de minimale tijd en het maximale aantal punten te behalen. Je kunt maximaal drie mislukte zetten achter elkaar ongedaan maken om het spel met maximale efficiƫntie te voltooien.

Dit is een leuke en eigenzinnige versie van het klassieke bordspel. Dagelijkse speurtochten zullen je helpen je vaardigheden te verbeteren, terwijl verschillende beloningen, thema's en andere interessante functies je ervaring zullen opfrissen. U kunt de tegels demonteren terwijl u geniet van de prachtige majestueuze tuin of gewoon in de ruimte. Handige statistieken helpen je overwinningen, nederlagen en voortgang bij te houden.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com