Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Towers 2 online spel

Mahjong Towers 2 online spel Dit is een 3D-remake van het bubbelschietspel. Mahjong Towers 2 is volledig vernieuwd. Ten eerste is het erg ongebruikelijk. In de klassieke versie bevinden de ballen of bellen zich ergens bovenaan op een horizontaal speelveld. Maar in dit geval plakken veelkleurige bellen rond de bakstenen toren rond de omtrek en bevinden zich in het bovenste gedeelte.

How to play?

Om ballen te verwijderen, moet je bombardement gebruiken met vergelijkbare ballen, waarbij je drie of meer elementen van dezelfde kleur met elkaar verbindt. Zo ruim je geleidelijk aan het gebouw van vastzittende ronde voorwerpen op. Om te zien en te begrijpen waar het beter is om te mikken en te slaan, kan de toren naar links of rechts worden gedraaid.

U kunt de 3D-toren langs zijn as verplaatsen en van alle kanten bellen schieten. Staat u aan de kant waar u de bubbel wilt schieten? Gewoon richten en schieten. Maak combinaties van 3 of meer om de bubbels te laten barsten. Anders zie je niet wat er achter gebeurt. Gebruik een vuurbalversterker. Het is een magisch artefact dat grote oppervlakken in één keer reinigt. De taak is om de top van de toren te bereiken, maar dit is een lang en spannend proces.

In de linker benedenhoek kun je zien welke bal de volgende is. Hier kunt u ook zien wanneer de nieuwe regel wordt gevormd. Het betekent dat alle bubbels verdwenen zijn. Bovenaan zie je je resultaat. Met een speciale vuurbalbel kun je hele rijen tegelijk schieten.

Ervaar dit opnieuw uitgevonden klassieke spel in een compleet nieuwe dimensie en een geweldige Azteekse sfeer. Desalniettemin bestaat de toren in het spel uit kleurrijke bubbels, dus het proces ziet er buitengewoon schattig uit en lijkt helemaal niet op een felle strijd. Vernietig alle bubbels. Wees voorzichtig en mis ze niet. Red je levens en voltooi 30 moeilijkheidsgraden.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com