Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Toren Mahjong spelen

Toren Mahjong spelenMet deze online gratis Toren Mahjong kun je spelen in allerlei torenlayouts van knokkels; deze game is uitsluitend voor hen ontworpen. Hier zie je een groot aantal soorten torens en kastelen uit spelchips. En je moet alles demonteren.

How to play?

Om de speler te winnen moet je de knokkels in paren achter elkaar verwijderen. Het is belangrijk dat ze identiek zijn maar niet geblokkeerd. Anders kunnen ze niet worden verwijderd. Een teller wordt als geblokkeerd beschouwd als er iets bovenop zit of als beide lange zijden zijn afgesloten door andere knokkels. In deze mahjong zijn unieke aansprekingen in de vorm van bloemen en seizoenen. Ze moeten in elke soort in paren worden verzameld, bijvoorbeeld van zomer tot winter of van een orchidee tot een roos.

Er zijn hints en schuifelen in het spel. Ze zijn echter niet zo eenvoudig als ze lijken. Ten eerste is hun aantal beperkt, slechts drie herhalingen en vijf hints. Ten tweede nemen ze moeite met verdiende punten weg. Eén shuffelen kost honderd punten en een hint neemt 50 punten.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com