Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Titans gratis spelen

Mahjong Titans gratis spelen Iedereen kan online Mahjong Titans gratis spelen. Maar niet iedereen zal het kunnen doorgeven, omdat het niet zo eenvoudig is om alle chips in paren te verzamelen. Het is belangrijk om oplettendheid en ijver te hebben. Maar op het eerste gezicht heeft easy mahjong zijn valkuilen en is het erg belangrijk om ze niet tegen te komen.

Titans Tips of Hoe Mahjong Titans te winnen

Het is noodzakelijk om die chips te kiezen die een identiek patroon hebben en niet worden geblokkeerd door anderen. Het blok op de knokkel wordt vastgehouden als het van bovenaf of van beide lange zijden wordt gehinderd. Maar u kunt ongepaarde chips opschonen. Bijvoorbeeld in de vorm van kleine mannetjes die de seizoenen symboliseren (gekleed in de juiste kleur van kleding) en bloemen. Ze worden per twee verwijderd, maar per type niet op identiteit.

Van alle functionele knoppen in het spel is de enige mogelijkheid om opnieuw te beginnen. Geen hints, geen spaanveranderingen op het veld - daar is niets van aan. Dit zijn de valkuilen. De speler kan alleen op zichzelf en zijn geest vertrouwen. Nou, voor geluk ook, zonder dat kun je niet winnen. Om het spel handiger te maken, kun je de Mahjong Titan op het volledige scherm openen en genieten van de tekeningen.

How to play?

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com