Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Titans Deluxe online spel

Mahjong Titans Deluxe online spel Weet dat alleen geduld en uithoudingsvermogen je kunnen helpen dichter bij de overwinning te komen.

Wees geduldig, wees attent en wees niet gehaast. Overhaasten in deze situatie kan het eindresultaat sterk beïnvloeden. Probeer voordat u uw volgende zet doet, elke mogelijke optie te evalueren. We raden je aan om te ontspannen voordat je gaat spelen, want deze game is ontworpen om te ontspannen en niet om zenuwachtig te worden.

How to play?

Jouw taak is om de piramide in niet meer dan tien minuten uit elkaar te halen door alle 144 stenen te verwijderen. Omdat het demonteren van mahjong in paren wordt uitgevoerd, dat wil zeggen door twee tegels tegelijkertijd uit de piramide te verwijderen, is het de moeite waard om te leren hoe je deze paren kunt vinden.

Alles is eenvoudig. Een paar in Mahjong Titans Deluxe wordt beschouwd als twee tegels met hetzelfde patroon. Er zijn ook uitzonderingen op deze regel. De piramide heeft speciale tegels gekleurd in blauw en groen. Op deze tegels zijn verschillende bomen afgebeeld. Ongeacht het patroon worden monochrome tegels als een match beschouwd. Dus als u twee beschikbare groene ziet, hoeft u niet naar de afbeeldingen te kijken. Ze zullen zeker een paar voor elkaar zijn.

Om een ​​paar tegels te verwijderen, moet u eerst een tegel markeren. Klik er gewoon op en het wordt gemarkeerd. En klik dan op de tweede. Als het paar correct is gekoppeld, verdwijnt het uit de piramide. Als de tegel niet opvalt maar in plaats daarvan heen en weer zwaait, kan deze nu niet worden genomen, omdat aangrenzende tegels deze bedekken.

Mahjong Titans Deluxe heeft een scoresysteem. Hun set hangt af van de snelheid van het spel en het aantal verwijderde paren per tijdseenheid. Hoe meer punten, hoe beter. Mocht je nog vragen hebben, of ben je tijdens het spel de regels vergeten, druk dan op de knop met een vraagteken en het spel laat je de regels zien.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com