Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Titans Classic online spel

Mahjong Titans Classic online spel In deze set zijn er verschillende groepen die tegels combineren met tekeningen van een bepaald thema. Het zijn bamboe, stippen, symbolen, winden, draken, bloemen en seizoenen. Multi-tiered solitaire-type mahjong, waarin deze verzameling tegels wordt gebruikt, wordt meestal klassiek genoemd.

How to play?

Het doel van Mahjong Titans Classic is om de tegelstructuur volledig uit elkaar te halen. Elke constructie wordt volgens dezelfde regel gedemonteerd. Je kunt er maar twee tegels tegelijk uit verwijderen, die ofwel identieke patronen moeten hebben of in gevallen met seizoenen en kleurensymbolen uit dezelfde groep.

Er is ook een vereiste dat een speltegel niet kan worden gepakt als deze andere tegels die ernaast staan ​​verplaatst wanneer deze naar rechts of naar links uit de structuur wordt getrokken. Het is duidelijk dat de tegel bovenaan ook de onderste blokkeert. Met andere woorden, een tegel kan worden gepakt als er geen andere tegel op ligt en ernaast aan de rechter- of linkerkant. Trouwens, voor het gemak van de speler worden vrije tegels gemarkeerd, ze zijn helderder dan de rest van de tegels op het speelveld.

Het spel op elk van de niveaus is niet beperkt in de tijd. Deze keer belet niets je om te ontspannen en rustig en zonder haast te genieten van de analyse van mahjong. Elke speler bepaalt de strategie voor het demonteren van mahjong voor zichzelf. We herinneren ons alleen de basistactieken.

Probeer de structuur geleidelijk van bovenaf en vanaf de randen te demonteren. Raak een open tegel niet aan totdat dit de enige mogelijke zet is. Als je een beginner bent, begin dan het spel met die constructies met het minste aantal lagen en tegels. U kunt alle muziek uitschakelen die uw concentratie verstoort.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com