Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Titans 247 online spel

Mahjong Titans 247 online spel Mahjong Titans 247 - het is de meest universele structuur en het is te vinden in bijna alle soorten mahjong.

Zoals bij alle klassieke solitaire mahjong-spellen, kan de piramide in paren worden gedemonteerd. Het paar speeltegels kan worden geselecteerd na een zorgvuldige analyse van de relatieve positie van de tegels, aangezien de keuze de verdere analyse van het spel ernstig kan beïnvloeden. Deze twee tegels moeten dezelfde of soortgelijke afbeeldingen hebben.

How to play?

Identieke worden geselecteerd uit bamboe, windstreken, vogels en symbolen. Bloemen worden beschouwd als van hetzelfde type, dat wil zeggen dat een bloem samen met een andere bloem kan worden verwijderd, niet noodzakelijk van dezelfde soort. Het maakt het spel een beetje gemakkelijker om te spelen.

Niet alle tegels uit de piramide kunnen in een bepaald stadium worden ingenomen. Als de tegel tussen anderen is ingeklemd, in contact met hen met grote zijden, mag deze een tijdje niet worden aangeraakt. Je kunt ook geen tegel pakken als deze op zijn minst gedeeltelijk bedekt is door een andere van bovenaf. Dit element van de regels is niet alleen inherent aan Mahjong Titans HTML, maar ook aan bijna alle klassieke Mahjong-spellen. Deze regel moet u dus zeker onthouden.

Als je je concentreert op het elimineren van de tegels van de bovenste lagen, dan krijg je, nadat je ze hebt gedemonteerd, enorme platen van de onderste lagen, waarin je alleen langs de rechter- en linkerrand naar paren hoeft te zoeken. Omdat volgens de regels het centrale deel van het speelveld niet kan worden aangeraakt. Wees creatief door waar mogelijk gekoppelde tegels tussen lagen te selecteren.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com