Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Story online spel

Mahjong Story online spel Het is niet moeilijk, want mooie tegels met daarop toegepaste tekeningen zullen voor je verschijnen. Sommige zijn ingelegd met veelkleurige edelstenen. Dit is een spel met meerdere niveaus. Elk niveau brengt je nieuwe uitdagingen en ze zullen anders zijn, dus bereid je voor op een ongebruikelijk gebruik van speltegels. In eerste instantie verwijdert u ze gewoon in paren. Dan zal het spelproces geleidelijk veranderen en gecompliceerder en interessanter worden.

How to play?

Het level is voltooid wanneer de speler alle tegels uit het speelveld verwijdert of de taak van het verzamelen van de "Golden Tiles" voltooit. Voor een snelle passage van elk level krijg je sterren van 1 tot 3. Voor 3 sterren krijg je extra levens, souvenirs en spelmunten die je kunt besteden aan in-game aankopen. Verzamel zoveel mogelijk punten om munten en bonussen te verdienen, zoals een zaklamp, waardoor je gemakkelijker moeilijkere levels kunt voltooien.

U kunt altijd nieuwe stenen kopen van de munten die u verdient om de juiste stenen te maken. Bovendien kun je elke dag veel leuke taken uitvoeren die je veel munten opleveren. Het verhaal van Mahjong is lief, motiverend en ongelooflijk ontspannend. Probeer het gewoon en laat je meeslepen naar de magische wereld van mahjong.

Ontdek en verken zes fantastische locaties over de hele wereld, van beroemde historische steden als Rome tot de exotische heuvels van Machu Picchu. Vind je verloren bagage om speciale tegelsets te ontgrendelen die je tijdens eerdere reizen hebt verzameld. Zorg ervoor dat u uw plakboek bekijkt om uw reizen en voortgang bij te houden. Ga met May, de jonge wereldreiziger, en haar lieve fret Jong mee op hun avontuurlijke reis rond de wereld. Begin je reis rond de wereld en geniet van talloze uren puzzelplezier.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com