Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Solitaire Titan online spel

Mahjong Solitaire Titan online spel De speler moet de piramides demonteren, die uit een aantal tegels bestaan. U moet paren kiezen door de afbeeldingen te bestuderen die erop zijn toegepast. Als de afbeeldingen hetzelfde zijn, passen de tegels bij elkaar. De game biedt veel originele levels.

How to play?

Concentreer je op de hoofdtaak - het demonteren van de structuur. Door een gelijk tempo aan te houden zonder duidelijke fouten te maken, zult u de taak zeker aan. Trouwens, als je tijdens het spel dringende zaken hebt en het spel succesvol bleek te zijn, druk je gewoon op de pauzeknop in de linker benedenhoek en kun je later naar het spel terugkeren. Er is geen annulering van zetten in deze mahjong. Hints ontbreken ook. Vertrouw dus op je intuïtie en logica.

We raden je aan en raden je aan om alle niveaus van het spel te halen als je een fan bent van mahjong. Dan zal Mahjong Solitaire Titan je zeker plezier bezorgen. Het eerste en belangrijkste advies dat al een klassieker is geworden. Neem de tijd om een ​​beslissing te nemen. Zoek naar de beste zet, ongeacht de tijdlijn.

Pauzeer het spel als je jezelf moet afleiden, want niets is zo frustrerend als het verliezen van een spel dat bijna gewonnen is. Wees niet boos als het gebeurt dat u het niveau verliest. Je prestaties in het spel worden opgeslagen en je kunt op elk moment proberen de fase opnieuw te voltooien.

De tegels zijn niet alleen vanaf de zijkanten maar ook van bovenaf bevestigd. De lagere niveaus hebben geen invloed op de hogere niveaus. Het patroon omgeven door de onderste tegels wordt niet geblokkeerd voor selectie. De eenvoud van het spelproces, met behoud van de complexiteit en originaliteit van het prototype, is de belangrijkste bijzonderheid van deze klassieke online Mahjong Solitaire Titan.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com