Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Solitaire Spel

Mahjong Solitaire SpelDit spannende gratis online Mahjong Solitaire Spel zal ervoor zorgen dat iedereen het langdurig en langdurig blijft spelen. Voor al zijn eenvoud betovert het met zijn diversiteit. Je kunt met verschillende soorten knokkels spelen en de achtergrond aanpassen. Het doel van dit spel is om alle chips uit het veld volledig te verwijderen door ze gewoon aan elkaar te koppelen.

How to play?

Traditioneel moet je paren van exact dezelfde chips maken voor Mahjongg om ze uit het speelveld te verwijderen. Maar er zijn enkele beperkingen - geen knokkels bovenop en op zijn minst aan één lange zijde. Ze zullen de juiste knokkel blokkeren. Er zijn ook twee speciale typen chips die geen paar hebben. Dit zijn seizoenen en bloemen. Ze moeten eenvoudig worden toegevoegd aan paren binnen hun type.

Er is geen tijd om na te denken, slechts 20 minuten worden toegewezen voor één game. Maar je kunt het spel vergemakkelijken door alle fiches te mixen wanneer verhuizing niet beschikbaar is. Maar dat is niet alleen dat. Voor elke mix worden 500 punten genomen. Daarom is het beter om zonder hints te spelen als het een beroerte is.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com