Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Quest 3 online spelen

Mahjong Quest 3 online spelenDit is een spannende gratis online Mahjong Quest 3, die volgt met de wens om het volledig te passeren, waardoor je je een echte reiziger voelt. Vier zijden van de wereld met een paar eenvoudige en zeer gecompliceerde niveaus aan elke kant. Daag het lot uit en win de Mahjong!

How to play?

Het hele punt in dit spel is om twee gouden tegels tussen andere tegels te krijgen en ze in paren te verzamelen. Dan wordt de solitaire beschouwd als geslaagd en zijn alle niet-verzamelde items uw aanvullende punten. Daarom is het voordelig om zo min mogelijk zetten te doen. Bovendien, hoe meer punten er worden gescoord, hoe meer munten de speler aan het einde van het spel ontvangt.

Als u de storende items wilt verwijderen, moet u een paar voor hen zoeken en vervolgens verdwijnen ze. Maar niet iedereen kan soortgelijke tegels op het veld hebben. Dit zijn de tegels met geschilderde planten. Ze moeten in paren worden gecombineerd.

Het spel is niet zo moeilijk, als u de geboden kansen gebruikt: een hint (in totaal 10 hints per spel) en annulering van de zet. De laatste mogelijkheid kan van pas komen wanneer de speler na de actie begreep dat hij het beter had kunnen doen.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com