Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Panda online spel

Mahjong Panda online spel In zo'n game kun je genieten van prachtige graphics en kleurrijke gameplay. Misschien vind je het beheer van het Mahjong Panda-spel en het stijlvolle ontwerp leuk. Op elk niveau moet je een bepaald aantal punten scoren. Hoe meer punten je verzamelt, hoe hoger de rang van de beloning. Je belangrijkste taak in dit spel is om snel en behendig een piramide van tegels met verschillende patronen te demonteren. De game houdt zich niet alleen aan alle tradities van mahjong, maar heeft ook verschillende bonussen die kunnen worden gebruikt om het spel gemakkelijker te maken. De tijd om het level te voltooien is niet beperkt, maar als je 3 sterren wilt krijgen, moet je opschieten. Het maximale aantal punten wordt gegeven voor een reeks verwijderde tegels. Hoe langer de streak, hoe meer punten je krijgt. Als de levels worden geopend, verschijnen er ook nieuwe bonussen.

How to play?

Tijdens het voltooien van taken moet je op elke nieuwe locatie op zoek gaan naar nog meer nieuwe avonturen. Probeer het uitgestrekte land te verkennen en leer veel interessante dingen. Wees niet bang om nieuwe piramides van mahjongtegels uit elkaar te halen en dan kun je de eigenaar worden van nieuwe prestaties.

Gebruik verschillende bonussen om nog meer puzzeltegels tegelijk te verwijderen. In het spel Mahjong Panda moet je slim en attent zijn om manieren te vinden om de moeilijkste levels te halen. Haal een groot aantal piramides uit elkaar, verwijder identieke tegels en ontvang een heleboel extra prijzen en prestaties. Dankzij de "Shuffle" -functie kom je uit een moeilijke situatie. Met behulp van "Vuurwerk" is het mogelijk om meerdere tegels tegelijk op te blazen. Probeer alle taken te voltooien om de afzonderlijke categorie├źn te passeren en de finale te bereiken, waar een moeilijke moeilijkheidsgraad op je wacht.

Speel Mahjong Panda en voltooi vijfentwintig levels op maximale snelheid om voor elk ervan drie sterren te verdienen.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com