Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Link online spel

Mahjong Link online spel Tijdens het spelen kun je genieten van de ongelooflijke graphics van het Mahjong Link-spel en je tijdverdrijf met plezier doorbrengen. Er komt een speelveld met tegels waarop diverse borden en afbeeldingen zijn aangebracht. Alle tegels die in het spel gebruikt moeten worden, zijn op de Chinese manier en in dezelfde stijl gemaakt. Het zal niet moeilijk zijn om alle tegels te onthouden, want er is één aanwijzing. Ze moeten worden gekoppeld om het speelveld vrij te maken. Vergelijk de afbeeldingen zorgvuldig en wees geduldig.

How to play?

Tegels kunnen in bijna elke hoek van het speelveld worden geplaatst. Het belangrijkste is dat ze niet worden geblokkeerd door andere tegels. Anders werkt het niet om een ​​pad aan te leggen. Bewegingen kunnen horizontaal, verticaal, diagonaal en meer worden gemaakt. Verwijder eerst de tegels die naast elkaar liggen, dan wordt het makkelijker om te spelen.

Onderaan het scherm ziet u een aantal niveaus. Je kunt ook een streep zien, die aangeeft hoeveel tijd er nog over is tot het einde van het level. Denk niet dat je het spel in zo'n korte tijd niet aankunt. Er wordt automatisch tijd toegevoegd voor elke juiste zet, dus je hebt genoeg tijd om van dit geweldige spel te genieten.

Om succes te behalen, moet u kalm handelen en met vertrouwen gekoppelde objecten verwijderen. Als je niet weet hoe je een zet correct moet doen, kun je een hint gebruiken. Op de onderste regel vindt u een pictogram van een vergrootglas. Maar op hints moet niet steeds opnieuw worden gerekend, omdat hun aantal beperkt is. Je hebt maar 6 hints per spel.

Op het eerste gezicht is het spel heel eenvoudig. Maar in werkelijkheid is het nogal moeilijk en uitdagend. Het doel van het spel is om alle tegels binnen een bepaalde tijd weg te spelen. Je zult jezelf moeten belasten, want statistieken geven aan dat de meeste lay-outs aan het verliezen zijn. Doorbreek stereotypen en bewijs dat jij de beste mahjongspeler bent.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com