Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Butterfly Kyodai 2

Mahjong Butterfly Kyodai 2Speel gratis online Mahjong Butterfly Kyodai 2 game zonder tijd, je zult niet alleen je geheugen en aandacht kunnen pompen, maar ook genieten van prachtig geschilderde figuren van prachtige vlinders. Je zult de tijd die je eraan besteedt echt vergeten.

How to play?

Om een ​​paar goed te kiezen voor vlinder, moet je het volgende onthouden: het insect heeft geen goed geheugen. Daarom konden ze de weg niet meer dan twee beurten passeren. Dat is de reden waarom, als een speler een paar oppakt, er geen drie of meer bochten tussen twee vlinders mogen zijn.

Er zijn twee instrumenten om u te helpen: schuifelen, waardoor alle insecten naar nieuwe plaatsen worden verplaatst en een lus waarmee u sneller door de niveaus kunt gaan en mogelijke paren voor een speler kunt zien.

Het is de moeite waard eraan te denken dat vlinders over de limiet van het speelveld heen kunnen vliegen. Daarom, als er paren van de randen zijn, kun je ze daar veilig naartoe sturen.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com