Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Klassiek

Mahjong KlassiekGratis online Mahjong Klassiek die je op elk moment kunt spelen. Maar als je eenmaal start, zal het moeilijk zijn om te stoppen. Deze solitaire vertraagt je eenvoud en gemak - er is niets overbodigs in. Maar er zijn moeilijkheidsgraden.

How to play?

Om deze Mahjong Klassiek te voltooien, moet je paren van tegels verzamelen met afbeeldingen op het speelveld. Hiervoor is het belangrijk om één regel te onthouden - de gebruikte fiches mogen niet worden geblokkeerd. Dat wil zeggen, noch van boven, noch van minstens één lange zijde mag niets liggen. Bovendien moeten de chips exact hetzelfde zijn.

Er is echter een speciaal soort tegels waarmee de speler te maken krijgt. Deze reeks "planten" en "seizoenen". Ze kunnen in principe geen stoom hebben. Daarom moeten ze in een reeks in paren worden verzameld. Maar kruis niet onderling.

Veel van dit solitaire hangt af van de berekening van de speler en het banale geluk. Als alle fiches niet succesvol worden ontbonden op het speelveld - sommige vitaal bijvoorbeeld worden geblokkeerd - dan fold mahjong niet. In deze kwestie tellen is alleen aan zichzelf.

Tips voor de speler Mahjong Klassiek

  • Er is geen timer of hints. Solve oplossen kan zo veel zijn als u wilt. Maar je moet het zelf doen.
  • Als het te moeilijk is om op afbeeldingen te oriënteren, is het beter om de modus Volledig scherm in te schakelen. Dus het zal de kleinste verschillen in de chips zijn.
  • Te gecompliceerd? Schakel de modus voor kinderen in - er zijn veel minder chips dan in Shanghai.
Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com