Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Holiday Dimensions online spel

Mahjong Holiday Dimensions online spel Het Mahjong Holiday Dimensions-spel combineert de beste eigenschappen van twee populaire puzzels: Rubik's Cube en Mahjong. Het klassieke intellectuele spel mahjong is aantrekkelijker en interessanter geworden wanneer er feestelijke elementen aan zijn toegevoegd die verband houden met nieuwjaarsvieringen.

How to play?

Voor elk paar identieke symbolen kun je 100 punten krijgen. De tijd om alle paren tegels te vinden is slechts 6 minuten. Hoe eerder je het level haalt, hoe meer bonussen er op je spelaccount worden bijgeschreven. De totale tijd wordt aan alle niveaus toegewezen. De belangrijkste taak is om zoveel mogelijk niveaus te halen.

Dompel jezelf onder in de kerstsfeer met het verbluffende puzzelspel. Op de volumetrische witte blokjes zijn verschillende kerstattributen afgebeeld: bomen, lichtslingers, speelgoed, kaarsen, klatergoud, de kerstman. Het hele speelveld is een kubus of ander figuur, bestaande uit tegels. Om het level te voltooien, moet je alle tegels uit de structuur verwijderen en paren vinden met dezelfde afbeeldingen aan de randen van de piramide. Een tegel wordt alleen als "vrij" en klikbaar beschouwd als hij aan de linker- en rechterkant open en ontgrendeld is. De structuur kan worden gedraaid met behulp van de pijlen naar links en naar rechts in de onderste hoeken van het scherm.

Maar dit is niet zo gemakkelijk te doen. Je kunt tenslotte alleen die tegels selecteren die aan de buitenkant van de figuur zitten, niet aan meerdere kanten geklemd. Het is noodzakelijk om de structuur te draaien en te proberen de locatie van verschillende afbeeldingen zorgvuldig te onthouden, zodat u later snel degene kunt vinden die u nodig hebt en deze snel kunt verwijderen. We raden je aan om op volledig scherm te spelen, zodat het gemakkelijker wordt om de figuur te draaien. Als je tijdens het spelen van het spel een doodlopende weg bereikt, gebruik dan de shuffle-knop met twee pijlen. Het zal de plaatsen van de tegels in de figuur veranderen. Maar onthoud dat er slechts één keer schudden per niveau wordt gegeven, dus het is beter om het niet te verspillen.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com