Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Gardens gratis

Mahjong Gardens gratisIn elke tegel van het gratis online spel Mahjong Gardens is een vogel aan het wegkwijnen, die probeert weg te komen. En de speler is verplicht om de vogel te helpen en tegelijkertijd het spel te passeren. Om dit te doen, moet je gewoon een geschikt paar selecteren voor elke knokkel.

How to play?

Om dit doel te implementeren zijn er verschillende regels. Een knokkel kan alleen worden gesplitst als een identiek paar is gekoppeld (met zeldzame uitzonderingen). Maar u kunt alleen die platen verwijderen waarvan een van hun lange zijden is ontgrendeld. Rechts of links doet er niet toe.

De speler zal echter niet alleen zijn. Bij het redden van vogels kunnen twee handige hulpmiddelen hem enorm helpen. Dit is "Hint" om een ​​mogelijk paar te markeren, en "Shuffle". De laatste verschuift volledig de tellers op het veld en creëert nieuwe combinaties.

Het is opmerkelijk dat u de hint voor onbepaalde tijd kunt gebruiken. Het legt geen enkele sanctie op aan de speler en neemt zijn punten niet op. Maar je kunt de tegels slechts driemaal schudden.

Spelertips

  • Gebruik niet vaak een hint. Je verliest de hele interesse voor het spel.
  • Tegels hebben kleine onderdelen, die anders zijn. De beste oplossing is om het volledige scherm te spelen, zodat je elk dashboard op de knokkel kunt zien.
  • Shuffle mag alleen als laatste redmiddel worden gebruikt. Anders kan het niet op het juiste moment beschikbaar zijn. Zijn er moeilijkheden? Neem een ​​hint.
Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com