Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Frenzy online spel

Mahjong Frenzy online spel In Mahjong Frenzy moet je het speelveld zo snel mogelijk leegmaken. Hoe sneller je de tegels uit het speelveld haalt, hoe meer punten je verdient dankzij de oplopende vermenigvuldiger. Alleen door deze vermenigvuldiger op het maximale niveau te houden, kun je genoeg punten verdienen om de volgende van vijftien niveaus te ontgrendelen.

Mahjong, aangepast voor de virtuele speelruimte, lijkt meer op een solitairspel. Alleen in plaats van tegels zijn er piramides van tegels op het speelveld. Er zijn verschillende afbeeldingen op de voorkant, maar we bieden je de klassieke versie in het spel Mahjong Frenzy. De tegels hebben afbeeldingen van hiƫrogliefen, patronen en bizarre planten.

How to play?

Om de taken van elk niveau te voltooien, moet je alle elementen uit het speelveld verwijderen en paren rechthoekige tegels met dezelfde afbeeldingen zoeken. Als er geen mogelijke combinaties zijn of u ze niet ziet, kunt u virtuele hulp gebruiken. Onderaan het scherm bevinden zich drie knoppen: puntenversneller die het aantal gescoorde punten verdubbelt, een snelle pijl en een bomversterker. Om ze te gebruiken, moet u voldoende munten hebben verdiend.

Mahjong Frenzy is een klassiek Mahjong-spel met een toenemende moeilijkheidsgraad, van eenvoudige lay-outs tot meer geavanceerde. Speel Mahjong Frenzy nu gratis en voltooi alle vijftien ongelooflijk verslavende levels!

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com