Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Firefly online spel

Mahjong Firefly online spel Het is een geweldig spel waarin je mahjong speelt met klassieke instellingen. Het doel van het Mahjong Firefly-spel is om 2 tegels met hetzelfde patroon te vinden. Tegelijkertijd kunnen ze niet worden geblokkeerd door andere elementen, omdat u ze niet kunt verbinden.

How to play?

Het doel van het spel is om alle speltegels op het speelveld zo goed mogelijk te verwijderen. Zodra je ze allemaal hebt verwijderd, ga je door naar het volgende niveau. Elk van hen zal een soort foto hebben. Je zult alles zorgvuldig moeten onderzoeken en tegels met dezelfde afbeeldingen moeten vinden. Klik er daarna met de muis op. Zo haal je deze items uit het speelveld en krijg je hiervoor een bepaald aantal punten.

Bovendien zijn er verschillende speciale tegels. Deze keer vind je er afbeeldingen van kleine insecten op - vuurvliegjes. Gebruik hun kracht om je weg te banen en tegels te vinden. Voor elk correct samengesteld paar krijg je punten en wordt de bank met vuurvliegjes gevuld. Wees attent en handel snel, want het spel heeft een tijdslimiet. Als je ze uit het speelveld haalt, worden ze geschud. Overweeg of u ze voor later bewaart of dat u ze in de toekomst nodig zult hebben. Hoeveel niveaus kun je voltooien voordat de tijd om is?

Hoe snel kun je alle stenen verzamelen in Mahjong Firefly? Op elk niveau heb je niet veel tijd om het speelveld vrij te maken. Combineer tegels en kijk welke hoge score je kunt verdienen in dit mahjongspel. Aangenaam design en lichte muziek dragen bij aan volledige ontspanning en onderdompeling in de gameplay. In het gezelschap van het spel Mahjong Firefly zul je een geweldige tijd hebben en een lading positieve emoties krijgen.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com