Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Dimensions extra tijd online spel

Mahjong Dimensions extra tijd online spel Het hele speelveld is een kubus of ander figuur, bestaande uit tegels, op elke zijde waarvan een tekening is afgebeeld. Door twee elementen met dezelfde afbeeldingen te selecteren, verwijdert de speler ze.

How to play?

De belangrijkste taak van het level is om de figuur volledig te verwijderen. U kunt alleen die tegels selecteren die aan de buitenkant van de figuur zitten, niet aan meerdere zijden geklemd. Voor elk paar identieke symbolen krijgt u 100 punten. De tijd om naar alle paren tegels te zoeken is beperkt. Je hebt maar 6 minuten. Hoe eerder het niveau is gepasseerd, hoe meer bonussen op de spelaccount worden bijgeschreven. De totale tijd wordt aan alle niveaus toegewezen. De belangrijkste taak is om zoveel mogelijk niveaus te halen. Indien nodig kunt u de tegels overbrengen naar het speelveld. Klik hiervoor op de pijltjes in het midden aan de rechterkant van het scherm.

De game is een zeer ongebruikelijke en tegelijkertijd geslaagde mix van mahjong en Rubiks kubus en zal zeker veel puzzelliefhebbers aanspreken. Merk op dat het spel Mahjong Dimensions extra tijd in 3D is ontworpen. Dit betekent dat u twee keer zoveel oplettendheid nodig heeft.

De taak wordt gecompliceerd door de strikte tijdsbeperkingen. Linksboven is er een klok die aangeeft hoeveel tijden er nog over zijn tot de voltooiing van het level. Probeer de hele vorm te verwijderen voordat de klok opnieuw wordt ingesteld. Als u dit niet doet, gaat het spel verloren en moet u helemaal opnieuw beginnen. Als de passage doodloopt, gebruik dan de shuffle-knop met twee pijlen. Dit zal de plaatsen van de kubussen in de figuur veranderen. Maar er wordt slechts één mix per niveau gegeven, dus het is beter om het als laatste redmiddel op te slaan. De klok tikt en je hebt heel weinig tijd! Kun jij alle stenen matchen voordat de tijd om is in dit verslavende 3D-mahjongspel? Je moet je vaardigheid tonen!

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com