Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Connect 3 spelen

Mahjong Connect 3 spelenOm Mahjong Connect 3 gratis online te spelen, moet je niet alleen mindfulness hebben. Om elk niveau solitaire te passeren, heb je je savvy en assiduity nodig. Je kunt het spel gemakkelijker maken met behulp van hints en helpers. Maar de essentie is nog steeds hetzelfde - onafhankelijk tellers verdelen in paren.

How to play?

In dit spel moet je dezelfde tellers met een lijn verbinden om ze uit het veld te verwijderen. Maar de lijn heeft één functie die niet meer dan twee keer kan worden gebogen. Daarom moet u deze factor overwegen bij het kiezen van een geschikte tegel. Het is noodzakelijk om binnen de tijd te blijven.

Er zijn verschillende speciale tools beschikbaar voor de speler. Een bom vernietigt enkele tellers tijdens het spel. Schudden in de vorm van pijlen verandert de lay-out van de knokkels op het veld volledig. Een leerling met vier stralen is een hint; het zal het dichtstbijzijnde paar tonen.

Helaas zijn niet alle items hetzelfde. Als een teller vergrendeld is, kun je er niet mee spelen, het zou gewoon geschud worden. De speler kon dergelijke tellers niet bedienen.

Tijdens de voortgang van het spel kunnen de oude totems van de goden overkomen, wat zal helpen om het spel te passeren. Elk van hen heeft een unieke kracht. De draak zal de uiteindelijke score verhogen, de Tijger zal de tellers op zichzelf vernietigen, de Turtle geeft je wat tijd en de Phoenix zal de zet verplaatsen die de tellers met sloten bevat.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com