Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Connect 1 online spel

Mahjong Connect 1 online spel Met dit spel kun je rust vinden, als een echte samoerai, omdat het je uithoudingsvermogen traint. Hier moet u binnen een bepaalde tijdslimiet paren identieke tegels vinden. Maar zo eenvoudig is het niet.

Er is een speelveld waarop verschillende tegels die in een bepaalde structuur zijn verzameld, worden neergelegd. Jouw taak is om alle tegels uit het speelveld te verwijderen. Om dit te doen, biedt het spel Mahjong Connect 1 aan om twee identieke tegels te verwijderen, die minstens één vrije zijde hebben, links of rechts. Om het level te voltooien, krijg je een beperkte tijd. De game bestaat uit verschillende interessante en ongelooflijke niveaus.

How to play?

De essentie van het spel is om alle tegels in paren van het speelveld te verwijderen. Ze kunnen zich op totaal verschillende afstanden van elkaar bevinden. Maar één voorwaarde is verplicht. Als u er een onderbroken lijn tussen kunt trekken, mag deze niet meer dan twee hoeken hebben. Maar tegelijkertijd kan de lijn de grenzen van het speelveld overschrijden.

Er zijn in totaal twaalf niveaus. Tegelijkertijd heeft elk zijn eigen kenmerken. Op sommige niveaus zullen de tegels omhoog gaan en op de andere zullen ze naar beneden vallen. Er kunnen enkele niveaus zijn waar de tegels helemaal niet zullen bewegen. Vergeet niet dat de speler de Hint-tool kan gebruiken, maar slechts zes keer. En tegelijkertijd worden voor elk gebruik vijf punten van de rekening afgetrokken. Om dit geweldige spel op volledig scherm te spelen, hoef je alleen maar een observatie te hebben en de wens om alle tegels in paren te verzamelen. En alles komt goed!

U hoeft zich echter niet te haasten. De tijd die voor het spel is toegewezen, wordt bij elke zet bijgewerkt. Verspil uw hints niet. Het is beter om ze als laatste redmiddel achter te laten. Voor elk nieuw niveau wordt slechts één extra hint gegeven.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com