Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Classic gratis

Mahjong Classic gratis Deze Mahjong Classic zal alle echte kenners van dit opwindende spel waarderen. Iedereen zit hier te wachten op verschillende opties voor het plaatsen van fiches en maar liefst 60 niveaus, waarin je je speelvermogen kunt verbeteren. Op elk niveau zijn er drie tips, drie chipshuffles en driepunts annuleringen beschikbaar, dus de Classic Mahjong is ook geschikt voor beginners.

Als u de niveaus in Mahjong Classic met succes wilt voltooien, moet u de cijfers die op elk van hen worden gepresenteerd, snel uit elkaar halen. Dit wordt gedaan door paren identieke fiches te selecteren, maar alleen de vrije fiches worden verwijderd, dat wil zeggen dat ze geen buren direct aan beide zijden of van boven hebben. Het is vermeldenswaard dat er onder de fiches verschillende afbeeldingen van de seizoenen en kleuren zijn. Desondanks kan elk paar seizoenen of kleuren uit het speelveld worden verwijderd.

How to play?

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com