Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Candy 2 online spel

Mahjong Candy 2 online spel Het Mahjong Candy 2 -spel is zelfs geschikt voor kleine kinderen, aangezien de tegels zoete en mooie snoepjes bevatten. Zoek paren identieke tegels die aan de randen van het veld staan ​​om de hele structuur geleidelijk te demonteren.

Zelfs in de grootste snoepfabriek zul je niet zo'n groot aantal verschillende soorten snoep zien. En het is niet zozeer een kwestie van hoeveelheid, maar van een oneindige variëteit. Alle beroemde snoepjes passen op ons speelveld in het Mahjong Candy 2 spel en je kunt ze ophalen. Maar zoals u weet, moet u eerst een beetje werken. Maar dit werk zal gewoon leuk amusement voor je zijn, want dit is je favoriete mahjong solitaire-spel.

How to play?

Het doel is om alle elementen uit het speelveld te halen. Zoek naar bijpassende paren en klik erop. Houd er rekening mee dat als u tegels van de onderkant verwijdert, de bovenste tegels zullen verschuiven, dus pas op dat u geen gepaarde combinaties mist.

In Mahjong Candy 2 duik je opnieuw in de sfeer van een spannend logisch Chinees spel. Het spel eindigt als er geen identieke tegels meer zijn of als je alle tegels van het speelveld verwijdert. Als je vastloopt, klik dan op de shuffle-knop om de tegels door elkaar te schudden.

Mahjong Candy 2 is de nieuwste in een reeks populaire mahjong-spellen. Het beste mahjong- en snoepspel ter wereld. Bij het plaatsen worden de tegels in een willekeurige volgorde geplaatst, wat elk nieuw spel uniek maakt. Een lastig scoresysteem, geweldige geluidseffecten en rustgevende muziek zijn alles wat je nodig hebt om plezier te hebben. Candy Mahjong 2 is een gezinsvriendelijk spel dat geschikt is voor spelers van alle leeftijden en met elke mahjongervaring. Deze moderne versie van populaire klassiekers wordt een juweeltje in je gamecollectie.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com