Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Blossom online spel

Mahjong Blossom online spel Vind paren tegels met hetzelfde symbool en verwijder ze totdat je het hele speelveld leeg hebt gemaakt. Voltooi het level zo snel mogelijk om een ​​gouden ster te verdienen en je inzicht en vaardigheid te bewijzen. Alle seizoenen worden als hetzelfde symbool beschouwd, hetzelfde geldt voor bloemen. Hoe sneller je een niveau haalt, hoe meer punten je krijgt. Deze klassieke Mahjong-versie met een prachtig bloementhema biedt 150 niveaus met 3 moeilijkheidsgraden, zodat je degene kunt kiezen die bij je past.

How to play?

Begin Mahjong Blossom te spelen op een gemakkelijk moeilijkheidsniveau en zoek naar bijpassende tegels. Probeer het speelveld zo snel mogelijk leeg te maken om aan het einde van het spel zoveel mogelijk sterren te krijgen. Controleer voor het spelen of het pad tussen de twee tegels meer dan 3 lijnen en twee hoeken van 90 graden heeft. Probeer gouden sterren te verdienen in alle niveaus van het Mahjong Blossom-spel.

Test jezelf en probeer alle niveaus van dit kleurrijke mahjongspel met een prachtig ontwerp te voltooien. Maak het speelveld leeg door tegels met dezelfde symbolen te vinden. Wat is er mooier dan je favoriete interessante spel? Door deze mahjong te spelen, gaat de tijd snel voorbij, verdwijnen problemen en alleen goede vibes. Mahjong Blossom is fascinerend, ontwikkelt je logisch denken en roept positieve emoties op.

Mahjong Blossom spelen is een geweldige manier om het hele gezin te verenigen voor een leuk tijdverdrijf. Voor dergelijk amusement is tenslotte geen lange studie en speciale vaardigheden van u nodig om de hele reeks aangename indrukken op te doen van het behalen van vermakelijke niveaus en het ontvangen van welverdiende onderscheidingen.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com