Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong Alchemie gratis online

Mahjong Alchemie gratis onlineSpeel online Mahjong Alchemie gratis en voel je een echte goochelaar. U hoeft alleen maar het ene pictogram van het andere te onderscheiden. Maar alleen een echte alchemist kan het snel en correct doorgeven.

How to play?

Om zoveel mogelijk punten te scoren is het nodig om dezelfde chips in paren zeer snel te folden tijdens het spel. Alleen dezelfde chips kunnen een dubbele chip maken en verdwijnen op enkele uitzonderingen na. Fiches met kleurpatronen worden bijvoorbeeld afzonderlijk verzameld, afhankelijk van de kleur van de tegel. Bovendien moet elke hindernis noch aan de lange zijde noch aan de bovenkant van de geselecteerde fiches zijn.

De speler hoeft niet op hulp te wachten. Alle hulp voor echte goochelaars, zij lossen hun problemen zelf op. Daarom is hier geen enkele aanwijzing. Maar zelfs als er geen zetten meer zijn, is het spel nog niet afgelopen. De speler zal niet rusten tot de toegewezen tijd op is.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com