Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Mahjong 3D gratis spelletjes

Mahjong 3D gratis spelletjesEen groot pluspunt van deze gratis online Mahjong 3D, die dag en nacht gespeeld kan worden, is dat je een ideaal veld voor jezelf kunt maken. Vooral als de standaard degenen al verveeld zijn en meer dan eens zijn gepasseerd. Maar zelfs zonder dit kunt u het spel flexibel configureren - kies het type fiches, lay-out en begin met spelen!

How to play?

Het solitaire vouwen is voldoende om één belangrijke regel te kennen: de chips worden uitsluitend verzameld door identieke paren. Maar tegelijkertijd kun je ze alleen kiezen als er minstens één lange zijde open is en er niets bovenop ligt.

In dit geval heeft solitaire verschillende functies. Als u de 3D-modus op het bovenpaneel boven het speelveld inschakelt, kunt u deze iets draaien om alle fiches beter te kunnen bekijken. Het beste van alles is dat deze functie zich manifesteert wanneer je Mahjong op volledig scherm start. Op hetzelfde paneel vindt u vijf hints. De paren worden slechts een seconde getoond.

Om de editor te openen, moet u klikken op de knop Editor in het hoofdmenu in plaats van Start. De eerste twee paren knoppen geven respectievelijk "Toevoegen" en "Verwijderen" aan. De volgende twee zijn de modus waarin het veld goed zal worden gezien. En dan kunt u consequent opslaan, terugkeren naar de standaard en het veld volledig leegmaken. De laatste drie knoppen geven "Vorige opmaak", "Volgende" en "Afsluiten" aan.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com