Populair

Mahjong Connect 6
Mahjong Connect Deluxe
Mahjong Dimensions 15 minuten
Mahjong Dark Dimensions 15 minuten

Aanbevolen

Kris Mahjong 3 spelen

Kris Mahjong 3 spelenKris Mahjong 3 is gratis online plezier dat geschikt is voor zowel jonge kinderen als volwassenen! Het is heel kleurrijk en vrolijk ontworpen, maar tegelijkertijd niet erg omvangrijk. Ogen zullen niet moe worden van details. In deze solitaire is het belangrijk om de juiste paren te verzamelen van de gegeven chips op het veld.

How to play?

Het is heel gemakkelijk om paren te maken. Het is alleen nodig om een ​​vrije ruimte tussen twee fiches te hebben, waardoor ze kunnen worden samengevoegd door een lijn die niet meer dan twee keer buigt of om ze aan elkaar te verbinden. Maar het is belangrijk om binnen de tijd te blijven omdat het beperkt is, hoewel het bij elke correcte stap wordt toegevoegd.

De speler zal alleen op zichzelf moeten vertrouwen. Hoewel, als iemand blij is op de achtergrond wanneer een ander paar knokkels uit het veld verdwijnt, maar hij zal je zeker niet helpen. Geen hints hier. Daarom is het belangrijk om alle paren heel snel te vinden om naar het volgende niveau te gaan. Op elk nieuw niveau zullen de chips anders bewegen; eerst zullen ze op en neer gaan naar de randen van het veld. Verder is alleen maar erger.

Controle: met de muis

Beoordeling:

Copyright © MahjongGratis.nl 2021. Privacy Policy. Alle logo's en afbeeldingen op deze website zijn geregistreerde handelsmerken van hun eigenaren.
MahjongFree.net | 1Mahjong.de | MahjongJuegos.net | JeuxMahjongGratuit.com | Gry-Mahjong.com